Persuasive Copywriting met ChatGPT

 • Expert: Martin van Kranenburg
 • Tijdsduur: 75 minuten
Write your awesome label here.
Omschrijving online training
Schrijven wordt snappen. Leer hoe je de juiste vragen stelt en hoe je je content daarna uniek en eigen maakt. Je ontdekt waarom het belangrijk is om “door te vragen” en hoe je aan de hand van 7 bewezen criteria kunt beoordelen of de output goed genoeg is. Leer hoe je je eigen creativiteit, eigenheid en emotie toevoegt aan tekst en beeld. Hiermee maak je het verschil. The devil is in the details. Daar verandert AI niets aan. Nu heb je kans om je als professional te onderscheiden in alle ruis die op ons afkomt.
 • 6 hoofdstukken
 • Bekijk de opname zo vaak je wilt
 • Via elk device te volgen

Inzetten van AI door begrip van menselijk lees- en beslisgedrag

Schrijven wordt snappen. Leer hoe je de juiste vragen stelt en hoe je je content daarna uniek en eigen maakt. Je ontdekt waarom het belangrijk is om “door te vragen” en hoe je aan de hand van 7 bewezen criteria kunt beoordelen of de output goed genoeg is. 

Leer hoe je je eigen creativiteit, eigenheid en emotie toevoegt aan tekst en beeld. Hiermee maak je het verschil. The devil is in the details. Daar verandert AI niets aan. Nu heb je kans om je als professional te onderscheiden in alle ruis die op ons afkomt.

Is deze online training voor jou? 

Deze video is bedoeld voor professionals die meer willen leren over het effectief gebruik van AI voor copywriting en conversie. Dit omvat marketeers, ondernemers en copywriters die willen profiteren van de voordelen van AI. Zowel B2C, als B2B. 
Expert

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is een veel gevraagde conversie, personalisatie en neuromarketing spreker en trainer in Nederland. Hij is al twee keer de best beoordeelde spreker van de Webwinkel Vakdagen. Hij staat bekend om zijn energieke, enthousiaste, praktische en deskundige presentaties. 
Auteur: Schrijven voor het Brein

Resultaten 

 • Inzicht in Leesgedrag

  Leer hoe je door middel van doordachte vragen het menselijk lees- en beslisgedrag begrijpt, en hoe je content kunt optimaliseren volgens zeven bewezen criteria.
 • Unieke Content Creatie

  Ontdek de kunst van het toevoegen van je eigen creativiteit, persoonlijke stijl en emotie aan teksten, waardoor je je onderscheidt te midden van de overvloed aan online content.
 • AI Copywriting Vaardigheden

  Ontdek hoe je ChatGPT en andere AI-tools slim kunt gebruiken om de effectiviteit van je copywriting te verbeteren, wat leidt tot hogere conversies en betere content.
 • Voor Professionals in B2C en B2B

  Deze training is geschikt voor marketeers, ondernemers en copywriters in zowel B2C- als B2B-omgevingen die willen profiteren van AI-geoptimaliseerde copywriting.
 • Deskundige Begeleiding

  Martin van Kranenburg, een gewaardeerde expert in conversie en neuromarketing, zal je begeleiden met zijn uitgebreide kennis en enthousiaste aanpak.
 • Direct Meetbare Resultaten

  Met deze training leer je niet alleen effectieve copywriting, maar bespaar je ook waardevolle tijd bij het creëren van content, wat onmiddellijk meetbare resultaten oplevert voor jou en je organisatie.

Overzicht hoofdstukken

Gemaakt met